J. Kooistra Bouw
 

ONS BEDRIJF

Wij zijn een jong bedrijf dat in januari 2020 is gestart. Na zo'n 18 jaar bij een baas gewerkt te hebben, vond Jan Kooistra het tijd om voor zichzelf te beginnen. Al snel werd duidelijk dat hier een vaste samenwerking moest komen met een groep andere enthousiaste jonge ondernemers. Inmiddels hebben wij een mooie ploeg timmermannen om in te zetten voor verschillende werkzaamheden. Maar hebben we ook een nauwe samenwerking met professionele dakdekkers, elektriciens, installateurs, metselaars, voegers en schilders, waar we een beroep op kunnen doen.


OVER JAN

Jan Kooistra, geboren en getogen in 1987 in Ried. Op zijn 15e begon hij een werken/leren traject bij een lokaal bouwbedrijf. Hier leerde hij de kneepjes van het vak en al snel had hij zich ontwikkeld tot een volwaardig allround timmerman. Op zijn 25e besloot hij zijn vaardigheden toe te passen door voor zichzelf een vervallen woning compleet te renoveren. Maar de drang om terug te gaan naar zijn geboortedorp was groot, dus kocht hij in Ried een stuk grond en bouwde hier een complete nieuwbouwwoning. Mede hierdoor werd het steeds duidelijker dat hij toch wel graag eigen baas wilde zijn. Jan is erg creatief en zit vol ideeën. Hij denkt dan ook graag met u mee om het beste uit uw project te halen.


TEAM

Wij hebben een aantal flexibele, breed inzetbare jongens om ons heen. Ook bieden wij opleidingsplaatsen als erkend leerbedrijf. Onze behulpzame medewerkers zijn u graag van dienst.


KNIPPING FRIESLAND

Naast ons bouwbedrijf zijn wij ook dealer van Knipping. U kunt dus ook bij ons terecht voor kunststof-aluminium kozijnen, dakkapellen, schuifpuien, terras-, achter- en voordeuren. https://www.knippingfriesland.nl